Hyötyvideoita

Medupro Oy tarjoaa käyttöösi hyötyvideoita tiedonhallinnasta. Sisällön omaksuminen perustuu multimediaan, jota käytetään myös verkkokursseillamme.  Opit paljon uutta parissa minuutissa. Luennoitsijana  dosentti Kalle Romanov. Videot soveltuvat katsottavaksi myös iPad tms mobiililaitteilla. 

Mistä hyvät hakusanat on tehty?  (4:02)
Lääketieteessä on aika ajoin haettava tietoa englanninkielisistä tietolähteistä. Tämä on edessä kun suomenkielellä ei tietoa löydy. Tähän aiheeseen opastaa hakusanojen käyttökikkoja esittelevä  video.
 
Uutuusseurantaa kiireiselle kliinikolle (3:09)
Evidence Updates on kätevä apu jokaiselle lääkärille erikoisalasta riippumatta. Katso kuinka saat kätevän uutuusseurannan halutuilta lääketieteen erikoisaloilta videosta.
 
Ota käyttöön Google Scholar (3:41) 
GS on tieteellisen tiedon hakijoille suunnattu  hakupalvelu, jolla voi etsiä vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, tutkimusraportteja yms. GS on nopea ja hyvin selkeä toiminnoiltaan. Opi käyttötaidot videon avulla.
 
Käytä PubMedia suomeksi (2:13)
Moni kliinikkolääkärikin haluaisi käyttää Medlinea, mutta aika ei riitä hakujen tekemiseen. Jo sopivien hakusanojen löytäminenkin voi olla hankalaa.  Tähän pulmaan on olemassa hyvä apu, joka löytyy Terveysportista. Sieltä käsin voi tehdä PubMed/Medline -hakuja suomeksi,  jolloin automatiikka hakee tietokannasta sopivat englanninkieliset hakusanat. 
Taustalla on Duodecimin tuottama asiasanajärjestelmä, palvelu on kaikille avoin.  Perehdy käyttöön
videosta.
 
Tehoa työasemaan (4:52)
Potilastyössä tarvitaan samanaikaisesti useita sovelluksia, mutta jos ei muista hyödyntää hiiren ja näppäimistön yhteiskäyttöä niin meneepä hankalaksi. Myös sovelluksesta toiseen siirtyminen voisi olla sujuvampaa.
Omaksu tehokkaita työtapoja videosta.


EtusivuVerkko-opiskelustaTuotteetTestaa taitosiHyötyvideoitaAsiantuntijablogiDemoJulkaisut, referenssitOta yhteyttäAsiakastuki: FAQIn english