Verkko-opiskelusta

Kustannustehokasta verkko-opiskelua

Lääketieteellinen tiedonhallinta  ja Terveysportin tietokannat kehittyvät jatkuvasti. Täydennyskoulutusta tarvitaan niin lääkäreille, hoitajille, hammaslääkäreille kuin työterveyshuoltoonkin. Perinteinen luentosaliopetus ei ole tehokas tapa omaksua työaseman ääressä tarvittavia taitoja. PC-luokassa järjestettävä opetus taas vaatii paljon resursseja. Organisaatioiden maantieteellinen hajanaisuus lukuisine toimipisteineen merkitsee matkustustarvetta ja aiheuttaa ajanhukkaa kun koulutuksia toteutetaan perinteisessä muodossa.
Verkkokoulutus on kustannustehokas ratkaisu ja tietokantakoulutukseen osallistuva voi heti soveltaa
oppimaansa käyttötekniikkaa työhönsä. Näin opittu tieto siirtyy tehokkaasti osaksi päivittäistä työtä.
Lisäksi verkkokoulutus on ekoratkaisu mm. hentäessään koulutettavien matkustustarvetta. Toimintamme energiaratkaisu nojautuu kokonaan uusiutuvaan sähköön.   


Osaamisen kehittäminen oman työaseman ääressä

Verkkokurssimme kehittävät käyttötaitoja hyödyntäen multimediaa jonka asiantuntijaselostus yhdessä tekstin, videon ja animaatioiden kanssa opettavat tehokkaasti. Medupron verkkokurssit soveltuvat itseopiskeluun niin alkeiden harjoittelussa kuin edistyneiden taitojenkin päivittämisessä.

 
 

EtusivuVerkko-opiskelustaTuotteetTestaa taitosiHyötyvideoitaAsiantuntijablogiDemoJulkaisut, referenssitOta yhteyttäAsiakastuki: FAQIn english