Tuotteet

  

Henkilöstön osaamiskartoitukset

Organisaatioiden kannattaa selvittää henkilöstön osaamistasoa tietokantojen ja  tietojärjestelmien osalta. Suoritamme em. kartoituksia kaikkien terveydenhuollon ammattiryhmien osalta.


Verkkokurssit


I Terveysportin tehokäyttö

Tietokantojen
käyttötaidot opitaan lyhytvideoiden ja harjoitustehtävien avulla. Kurssin kesto on kaksi kuukautta, tarjolla on oma versio  lääkärille ja hoitotyön ammattilaiselle. Aikaa opiskeluun tarvitaan kolme tuntia.  Katso Terveysportin tehokäyttö -verkkokurssin esittelyvideo (2min). Kurssiesite PDF-muodossa.

II Tietokantojen tehokäyttö työterveyshuollossa

Terveysportin tietokantojen käyttötaitojen ohella kurssilla perehdytään työterveyshuollon  keskeisten tietokantojen käyttöön, olivatpa ne kotimaisia (TTL, TTH, TTK, Tekes, KELA) tai kansainvälisiä (mm. OSHA, ChemIDplus, HSDB).  Verkkokurssilla opitaan lyhytvideoiden ja harjoitustehtävien avulla käyttötaitoja.  Kurssin kesto on yleensä kaksi kuukautta, opiskelun ajantarve on 4-5 tuntia. Kurssista on omat versiot  työterveyslääkärille ja työterveyshoitajalle. Kurssiesite  PDF-muodossa.

III Terveysportin tehokäyttö suun terveydenhuollossa

Terveysportin tietokantojen käyttötaidot oppivat niin hammaslääkäri kuin hoitohenkilöstökin omalla verkkokurssillaan lyhytvideoiden ja harjoitustehtävien avulla. Kurssin suosituskesto on 5-6 viikkoa. Aikaa opiskeluun tarvitaan keskimäärin 2.5 tuntia. Hammaslääkärikurssi ja SHG-kurssi tarjolla.  Kurssiesite PDF-muodossa.


Opasvideokirjasto 

Organisaatio voi ottaa intrassaan käyttöön myös Terveysportin tietokantojen käyttötekniikan opasvideokirjaston. Se käsittää lähes 40 lyhytluentoa (a' 2-3 min).  Sisältö kattaa lääkärien, hoitajien ja suuterveyden ammattilaisten tietotarpeet ja sopii itseopiskeluun. Työpaikkakoulutuksessa sillä voi kätevästi valmentaa koulutettavat Terveysportin ominaisuuksien käyttöön. Sen sisältö uudistuu jatkuvasti ja siten videokirjasto on kätevä olla tarjolla työntekijöille milloin tahansa hyödynnettäväksi.
Katso 
opasvideokirjaston  demo.


Lääkäri ja tietokantojen osaava käyttö 

Lääkäriseura Duodecimin kanssa yhteistyössä toteutettu verkkokurssi, joka valmentaa lääkärin Terveysportin, Cochrane-kirjaston ja Pubmedin tehokäyttäjäksi. Lisäksi perehdytään tietellisen uutuusvalvonnan tärkeimpiin toteutustekniikoihin. Kurssin suoritusajan ja sen jälkeenkin säilyy käyttöoikeus tietokantojen tehokäytön opasvideokirjastoon yhteensä vuoden ajan. Kurssi on hyväksytty kaikkien erikoisalojen koulutuksen hallinnolliseen osaan (14h).
Kts kurssin kotisivu

 
 

 

 


EtusivuVerkko-opiskelustaTuotteetTestaa taitosiHyötyvideoitaAsiantuntijablogiDemoJulkaisut, referenssitOta yhteyttäAsiakastuki: FAQIn english